מדבקות טסטוסטרון

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

26/10/2004 | 11:03 | מאת: מיקי

לאחרונה דובר על מחקר שנעשה בחו"ל ,בדק ומצא כי מדבקות טסטוסטרון נמצאו יעילות בטיפול בליבידו נמוך. עד כמה נכון המחקר הנ"ל והאם משרד הבריאות התיר את השימוש במדבקות. תודה

מיקי שלום ותודה על שאלתך. המחקר נכון ויש לי נסיון בטיפול בטסטוסטרון אם כי בג'ל הקיים בארץ ולא במדבקות שאינן זמינות כאן. רפואה שלמה דר' זלוצובר

27/10/2004 | 09:36 | מאת: מיקי

ולשאלת המשך: האם הנסיון עם הג'ל דומה לתוצאות המחקרים שנעשו עם המדבקות? האם הוא אפקטיבי באותה מידה? תודה רבה על התיחסותך

21/05/2009 | 08:34 | מאת: יפה

ברצוני לקבל הסבר על המדבות ואם זה מתאים לי?

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי