חג שמח והודעת הכרה תודה לכבוד ד''ר משה זלוצובר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

28/09/2004 | 00:12 | מאת: דינה944

אז קודם כל חג שמח לכולם שהשנה הזו תהיה טובה יותר ושכולנו נרגיש טוב יותר. אני גם רוצה באותה הזדמנות להודות לד''ר הנכבד שמקדיש לנו, חברי הפורום, את מיטב זמנו הפנוי על מנת לענות לנו, לעזור לנו ואף להציל את חיינו תוך כדי ניתוב החלטותינו למסלול הנכון. תודה רבה, מכל חברי הפורום.

דינה 944 תודה ושנה נפלאה גם לך. קשה לי לאחל בריאות שלמה לכולן וכיצד נתפרנס? סתם.... שנה נפלאה לכולכן דר' זלוצובר

27/05/2009 | 09:52 | מאת: שולי

לד"ר משה שלום רב , טופלתי אצלך בעבר,בהמלצתך, אני משתמשת כשנתיים במדבקות אוורל קונטי , פעם בכמה חודשים יש לי הפרשה חומה (מעין דימום) שנמשך כ-10 ימים, בחודש האחרון, היה לי דימום (הפרשה) כ-10 ימים. היו לי 4 ימים הפסקה, ושוב חזר הדימום. מה עושים? בתודה מראש על תשובתך.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי