לכל משתמשי הפורום.

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

28/09/2004 | 09:50 | מאת: מירי

שלום אני בת 45 בלי מחזור כבר חודשיים,בבדיקת דם התברר שאני בגיל מעבר לצערי. אני פוחדת לקחת הורמונים,סובלת מגלי חום,נדודי שינה וכו.בקיצור איכות החיים שלי השתנתה. במה אפשר לסייע לי, להקל על כל תופעות הלוואי האלה. ובקשר לסידן איזה לקחת.

28/09/2004 | 23:51 | מאת: lil skrapy

למשך זמן מסויים.

מירי שלום ותודה על שאלתך. ניתן לנסות תכשירים "טבעיים" המכילים את הקוהוש השחור או פיטואסטרוגנים, כמו גם תרופות נוגדות דיכאון מקבוצת הפרוזאק אולם נראה לי שאת זקוקה לטיפול הורמונלי חילופי. עלייך לפנות לרופא הנשים המטפל שלך ולהתייעץ עימו. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי