אוויסטה היא תרופה מצויינת...היא גם מורידה את הסיכו

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

25/09/2004 | 02:14 | מאת: lil skrappy

אני מצטער על מה שקרה לך, אבל כל תרופה משפיעה בצורה אחרת על הגוף שלנו. אוויסטה היא אחת מהתרופות הכי יעילות כיום, שאלתי לפני כחודש את דוקטור משה אם התרופה טובה, והוא אמר שהיא מאוד מומלצת, ושהיא גם מורידה את הסיכוי לסרטן השד. אני באמת לא יודע למה קרה לך מה שקרה.

25/09/2004 | 02:15 | מאת: lil skrappy

25/09/2004 | 10:53 | מאת: דינה

מסתבר שכל מה שקרה לי מופיע בדף ההסבר של התרופה. התרופה עלולה להחזיר גלי חום ולגרום לטרומבוזות. היא מפחיתה סיכון רק של סוג אחד של סרטן השד, זה שקשור להורמון אסטרוגן. היא לא עושה כלום לסוג אחר של הסרטן. במשפחה שלי אין כלל מקרים של סרטן שד וכל מה שהייתי צריכה זה טיפול טוב לאוסטיאופורוזיס, שימנע שברים ולא יגרום לסיבוכים ואת זה לא הצלחתי לקבל. ישנם כמה רופאים שממש "דוחפים" את האוויסטה וד"ר משה אחד מהם. הייתי אצלו בבדיקה ומאוד התאכזבתי. דינה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי