שלום דוקטור , יש לי שאלה חשובה בקשר לפצעים בפנים .

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

24/09/2004 | 22:13 | מאת: אלון 19

כפי שנאמר לי , יש לי בעיה של שיער חודרני , הזיפים בפנים גודלים אל מתחת לעור ולכן גורמים לי לגירויים חזקים בעור הפנים ובמיוחד בעור הצוואר , גירויים אלה גורמים ל"פצאי בגרות" וכאבים בעת גילוח . מה אני יכול לעשות עם זה ? זה מאוד מועיק לי אולי תוכל להפנות אותי למומחה בתחום כי רופא העור לא עזר לי בכלום. בתודה , אלון .

אלון שלום ותודה על שאלתך. איני מתמצא בתחום ועדיין רופא עור או אולי קוסמטיקאית רפואית טובה עשויים לעזור. רפואה שלמה וחג שמח דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי