אוסטופורוזיס

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

24/09/2004 | 02:01 | מאת: רננה

אני בת 52 הוסת פסקה בגיל 45 לקחתי במשך שנתיים פרימריל והפסקתי בעקבותהמחקר שנעשה אודות הורמונים. בבדיקת צפיפות עצם הוכח שאני גבולית, האם אני יכולה לקבל פוסאלן? יש לי מבנה גוףרזה ואני סובלת מכיב בתרסריון כרגע אינו פעיל. תודה, רננה.

24/09/2004 | 04:13 | מאת: lil skrappy

אבל עדיף שחכי לתגובה של דוקטור זלוצובר

24/09/2004 | 22:43 | מאת: דינה

אוויסטה כנראה תרופה מאוד חלשה לטיפול באוסטיאופורוזיס וגם גורמת סיבוכים. לי היא החזירה את גלי החום, גרמה להתכווצויות ברגליים וחוץ מזה שברתי יד כשלקחתי אותה, מסתבר שהיא לא מונעת שברים בידיים. רופא עיניים אמר לי להפסיק מיד את התרופה כי הופיע חשד לטרומבוזה בעין. דינה

רננה שלום ותודה על שאלתך. עקרונית נראה לי שכן אולם עלייך לעבור הערכה מדוקדקת טרם הטיפול. ישנן גם אפשרויות אחרות אולם עלייך לפנות להערכה ע"י רופא המשפחה ולפי הצורך מומחה לתחום. רפואה שלמה וחג שמח דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי