מה קורה לי??

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

19/09/2004 | 17:26 | מאת: אשה מהעיר

לפני מספר ימים חשתי בכאבים בשד הימני. הכאב הוא בנקודה מאוד מסויימת בתוך השד ורק כאשר אני לוחצת על הנקודה הזו אני חשה בכאב. אין כאב כשאני מרימה את הידיים מתכופפת או סוחבת שקית קניות. נבדקתי ואין לי גושים אבל ליתר בטחון שלחו אותי לעשות ממוגרפיה. בתקווה שלא יממצא שיש לי סרטן שד, ואני מקווה שאפשר לסמוך על ההסטוריה המשפחתית שלפיה אין מחלה כזו במשפחתנו, האם ייתכן שיש פה סימפטום של גיל המעבר? האם זה עניין הורמונלי? אני בת 52, המחזור עדיין מופיע אבל משחק לי. תודה

אשה מהעיר שלום ותודה על שאלתך. לא ברור לי ללא בדיקה שלך מה מקור הבעיה אולם ברור לי שלא מדובר בתסמיני גיל מעבר. המשיכי בברור אותו את עוברת. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי