ציסטות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

18/09/2004 | 22:48 | מאת: חנה

לאחר בדיקה נאמר לי כי גודלה של שחלה 20/26 ממצא ציסטי לא צלול בגודל 19/17 וברחם נצפת תגובה נוזלית בתוך חלל הרחם. מה המשמעות של התוצאות. היות ובערב חג עברתי את הבדיקה והרופא שלי בחופשה עד אחרי כיפורים אשמח לדעת ולהבין את משמעות הממצאים.תודה ושנה טובה.

חנה שלום ותודה על שאלתך. כפי שכבר כתבתי קודם, לבדיקות מעבדה ואף לבדיקות אולטראסאונד אין משמעות ללא הסיפור הקליני שעומד מאחוריהן, החל מגיל, דרך התלונות ולעיתים בדיקות נוספות. לפיכך לא ניתן לתת תשובה ללא בדיקה אישית ופרטנית שלך וכל תשובה כוללנית תהיה לא רצינית ו"חפיפית" או מהצד השני של הספקטרום, מפחידה שלא לצורך. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי