פטריה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

15/09/2004 | 16:07 | מאת: שרי

כבר הרבה זמן אני סובלת מפטריה בנרתק והגניקולוג ניסה לטפל בבעיה ע"י מס' סוגי טיפול כגון אגיסטן טריקן ולאחרונה אני מטופלת ע"י ספורנוקס אך הבעיה לא חולפת אלא נרגעת לפרק זמן קצר וחוזרת האם ישנם סוגי טיפולים אחרים מעבר לאלו שציינתי או שאין לי ברירה אלא להמשיך עם אי הנוחיות הזו ?

שרי שלום ותודה על שאלתך. עקרונית טופלת בכל הטיפולים המקובלים לפטרת נרתיקית. יש עוד מה לעשות, גם ברפואה קונבנציונאלית וגם באלטרנטיבית אולם עלייך לשוב להערכה רפואים קודם. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי