אוסטופורוסיז

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

06/09/2004 | 22:44 | מאת: מירי

ד"ר זלוצובר שלום אצל אימי אובחן אוסטופורוסיז ובצילום האחרון שעשתה נרשם כי יש שינויים ניווניים לאורך כל עמוד השדרה. במקביל לזה סובלת אימי מסחרחורות באופן קבוע בחודש האחרון ומכאבי ראש, האם יתכן קשר בין הדברים?

מירי שלום ותודה על שאלתך. השינויים הניוונייים אינ ם קשורים לאוסטאופורוזיס. הם עשויים לגרום כאבים ואם הם מופיעים בעמוד שדרה צוארי, אפילו כאבי ראש וסחרחורות אולם כדאי כמובן לשלול סיבות אחרות לתלונות אלו לפני שנאחזים בשינויים הניווניים. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי