עד איזה גיל גובהים?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

06/09/2004 | 19:20 | מאת: איזה אחד

ומה בקשר לתזונה לבן 18 וחצי שמעוניין לגבוה (למרות שעבר בהרבה את הוריו)?

איזה אחד שלום ותודה על שאלתך. אין שום תזונה שהוכיחה עצמה בנושא ולמעשה שום טיפול למעט הורמון גדילה, שלא יעזור לך בגילך, לא הוכיח את עצמו. עלייך להסתפק ככל הנראה בגובה אליו הגעת אם כי יש עדיין סיכוי, לא גדול אמנם, שתגבה עוד. רפואה שלמה דר' זלוצובר

10/04/2005 | 18:43 | מאת: מישהו

שלום!!!! אני בן 17 ועד מעט חצי אני 1.82 ורציתי לדעת אם אני אגבה עוד ובכמה? בתודה מראש, מישהו

17/02/2007 | 13:13 | מאת: ת

אני בן 23 1.70 ולא מזמן התחלתי בפעילות ספורטיבית . רציתי לדעת אם יש סיכוי אפילו קלוש לגבוהה עוד קצת? תודה מראש

15/02/2010 | 20:12 | מאת: שימי

טוב שאתה לא בן 80

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי