שאלה בנוגע לבריחת סידן ותרופה הורמונלית לד''ר זלוצ

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

01/09/2004 | 17:27 | מאת: lil' roscoe

שלום לך דוקטור לאמא שלי יש בריחת סידן והיא קיבלה המלצה לתרופה בשם אויסטה(EVISTA כמדומני), עכשיו לאמא שלי יש שתי שאלות: 1) האם יש באוויסטה הורמונים?האם זו תרופה הורמונלית? 2) האם היא טובה ומומלצת, או שיש תרופות מומלצות יותר? תודה מראש.

lil' roscoe שלום ותודה על שאלתך. אין באויסטה הורמונים והיא אף מורידה ב 60-70% את הסיכון לסרטן שד. התרופה טובה ויעילה ולא ניתן לקבוע איזו תרופה עדיפה. לכל אחת יש היתרונות והחסרונות שלה. רפואה שלמה. דר' זלוצובר

02/09/2004 | 17:27 | מאת: lil roscoe

תודה רבה על התשובה.

02/09/2004 | 18:11 | מאת: דר איש שלום

to dr ich Chalom how can we know to hom the new Forteo is ?what can we do if our doctor doesnt agre to give it to us ?i am 78 years old .and i am taking fosalan for 5 years.i thank u for ur answer dora

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי