הןרמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

01/09/2004 | 11:31 | מאת: דורי

שלום אני בת 48 ומגיל 44 אין לי מחוור נתנו לי בהתחל ה סטרוגן ו שאחרי בדיקת ספיפת עצם החליפו את התתרופה באביסתה גם זה לא עזר ועשתה בעיות כמו דימום חזק ודפיקות לב לא מסודרות,אחרי חצי שנה הפסיקו אותה,עכשיו שנה חצי שאני לא מקבלת כולום.רציתי לדעת אם אני צריכה לקבל איזהה שההוא תרופה.הורמונלי.רציתי לציין שאני חולה כ13 שנה בקוליטוס במעי ההגס ושניםלא אכלתי דברי חלב וגם לא קלסיום . בבקשה תעזזרו לי .מה אני יכלה לקחת. קל סיום עכשיו אני לוקחת 1000 מ ג .מה עלי לעשות.בבקשה תעזרו לי.ותודה מראש

דורי שלום ותודה על שאלתך. את נוטלת 1000 מיליגרם סידן ליום וזה טוב. הייתי מוסיף גם ויטמין D. מעבר לכך את זקוקה להערכה אישית הכוללת את בדיקות צפיפות העצם שלך ובדיקות נוספות ורק לפי זה ניתן לקבוע אם יש צורך בטיפול נוסף. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי