ostheopenia

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

22/08/2004 | 15:59 | מאת: ליאור לנגר

שלום רב, אשמח מאוד אם תוכלו לספר לי מעט על ostheopenia . אימי בת 73 לאחר מימצאים של אוסטיפורוזיס חמורה לפני כ 4 שנים התקבלה עתה תשובה בבדיקת צפיפות העצם שהיא סובלת מתהליך זה.( מטופלת בפוסלן מספר שנים) אשמח מאוד אם אוכל בעזרתכם להשכיל מעט בתחום בברכה ליאור

ליאור שלום תודה על שאלתך. האינטרנט והעיתונות הכתובה, גם בעברית, מלאה כתבות בנושא. נסי דרך כל מנוע חיפש ותופתעי מהכמות. אם יש שאלה ספציפית, אשמח לענות. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי