דימום

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

22/08/2004 | 13:12 | מאת: יעל

שלום בת 47 לאחר 10 שנים של טיפול הומונלי כמעט (מגיל 38) לפני שנה במחזור נעלם עם הטיפול ההומונלי היום הופיע דימום האם זה יתכן ? בדיוק סיימתי את נטילת המדבקות? או שזו בעיה אחרת?

יעל שלום ותודה על שאלתך. יתכן אולם בכל מקרה עלייך לפנות לבדיקה גינקולוגית הכוללת אולטרסאונד נרתיקי אצל הרופא המטפל שלך. רפואה שלמה דר' זלוצובר

24/08/2004 | 12:12 | מאת: יעל

שלום הייתי אצל גניקולוג שטוען שיש לי פצע מגמם מחוסר אסטרוגן ונתן לי למרוח דרמאקומבין לשבוע ואסטרוגן לשים בשבוע הבא. האם זה נשמע סביר? אני משתמשת במדבקות הורמונים אוורל סקווי. תודה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי