רמיפמין - עד מתי..?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

17/08/2004 | 22:00 | מאת: רוני

שלום לד"ר.. אני נוטלת באופן קבוע מזה כ חודשיים את הטבליות הנ"ל. לאחרונה גיליתי שמתחילה צמיחת שיער באיזור הירך הפנימי (שלא היה שעיר קודם לכן). שאלתי, האם דבר זה אופייני? ותרופה זו מעודדת צמיחת שיער..? (ז"א שהתרופה משנה איזון הורמונלי בגוף?) האם בלתי הפיך? תודה ! רוני

רוני שלום ותודה על שאלתך. נראה לי שצמיחת השיער נובעת ואופיינית לגיל מעבר ולאו דוקא לטיפול ברמיפמין שאינו מתואר כתכשיר המעודד צמיחת שיער. השיער יפחת עם הזמן (חודשים עד שנים) ללא טיפול הורמונלי. אם התופעה מאד מציקה, פני לרופאך המטפל או לאנדוקרינולוג. רפואה שלמה דר' זלוצובר

20/08/2004 | 12:02 | מאת: רוני

תודה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי