טיפול תחליפי נגד גלי חום

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

10/08/2004 | 18:06 | מאת: עדן

אני בת 47, ולאחר 8 שנות טיפול הורמונילי, אני בשלב של הורדה הדרגתית במינון על מנת להגיע להפסקה.האורטופד המליץ על אוויסטה כי יש ירידה מסויימת בצפיפות העצם למרות הטיפול ההורמונלי, אך טוען שהתרופה לא תמנע את גלי החום, שכבר עם ההורדה במינון החלו חוזרים, אם כי לא בעוצמה בלתי נסבלת כבעבר. מה כדאי ליטול נגד גלי החום לקראת ההפסקה המוחלטת?האם יש כדורים /שיקויים...שהוכחו כיעילים או אולי דיאטה מסויימת? בתודה מראש.

עדן שלום ותודה על שאלתך. האויסטה עשויה אף להחמיר את גלי החום. פני ליעוץ אצל רופא הנשים שלך. רפואה שלמה דר' זלוצובר

11/12/2004 | 18:49 | מאת: מירב

שלום רב, האם ישטיפול לגלי החום פרט ללקיחת הורמון תודה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי