מע' חיסונית ירודה בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

09/08/2004 | 09:48 | מאת: א.

אמא שלי ילידת 48 סובלת מלחץ דם גבוה ומאלרגיות, לוקחת קבוע ויטמין די פלוס סידן VITA CAL D? , VASCACE וסקייס 2.5 מ"ג טבליות לטיפול ביתר לחץ דם וזדיטן סירופ נגד אלרגיה. בזמן האחרון היא מרגישה חולשה ושהמע' החיסונית שלה נחשלת. יש לה מוגלות בגוף - ג'ולה בעור מתחת לעין שמאל, מוגלה ליד הציפורניים באצבעות היד וכו'? מה ניתן לעשות ? יש טיפול מומלץ?

א שלום ותודה על שאלתך. עלייך להביא את אימך ליעוץ פרטני. התיאור הצבעוני לא כ"כ עוזר לי ללא בדיקה שלך. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי