דפיקות לב. שאלה לרופא וגם לחברות הפורום.

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

08/08/2004 | 09:33 | מאת: גיתית

אני בת 53 סובלת מדפיקות לב חזקות. האם דפיקות הלב אמורות לפגוע בהרגשה הכללית. מאז שהתחילו דפיקות הלב יש לי הרגשה כללית לא טובה. שנדמה לי שהיא נובעת מדפיקות הלב. ידוע לי שדפיקות לב יכולות לנבוע מדברים נוספים. ואני לא מבקשת אבחנה. רק רציתי לדעת על ההשפעה של דפיקות הלב על איכות החיים.

09/08/2004 | 21:21 | מאת: רותי

כדי לך פשוט לתת אמון ברופאים. בכל מקרה אם הדפיקות לא נובעות מסיבה רפואית מוגדרת תבררי לגבי טיפול הורמונלי שעוזר במקרים כאלו.

גיתית ורותי שלום ותודה על השאלה ועל התשובה. דפיקות לב עשויות בהחלט לגרום להרגשה כללית לא טובה. פני לברור רפואי שאינו מסובך למקור דפיקות הלב ואם הכל שלילי, יתכן ומדובר בתסמיני גיל מעבר. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי