לוסטרל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

05/08/2004 | 00:20 | מאת: דניאלה

שלום רב, האם התרופה "לוסטרל" מכילה הורמונים??? התשובה חשובה מאוד כי אני סובלת מבעיה רפואית האוסרת עלי ליטול הורמונים מכל סוג.

דניאלה שלום ותודה על שאלתך. לוסטרל אינו מכיל הורמונים. רפואה שלמה דר' זלוצובר

06/08/2004 | 14:21 | מאת: היאלי

תיסמונת תרום וסתית והטיפול בה?

דניאלנ שלום ותודה על שאלתך. תרופות מקבוצת נוגדי הדיכאון מקבוצת ה SSRI כגון לוסטרל הינו אופציה טובה לצד אופציות נוספות כגון משתנים, כדורי סידן ולעיתים גלולות למניעת הריון או פרוגסטרון, בתלות בצורה בה מתבטאת אצלך התסמונת הקדם וסתית. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי