הרגשה כללית רעה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

24/07/2004 | 23:55 | מאת: נירית

אני בת 53 ומזה כחודשיים יש לי הרגשה כללית רעה. זה עיפות וחולשה אבל לא רק. קשה לי בדיוק להגדיר את ההרגשה שלי אבל זו הרגשה כללית שמקשה עלי מאד להמשיך את מהלך חיי כרגיל. ברור לי שפה בפורום אין אפשרות לאבחן מחלה ואני צריכה ללכת לברור אצל רופא. אבל מה שרציתי בכל אופן לשאול האם הרגשה כללית רעה לתקופה יחסית ארוכה יכולה להגרם מוירוס והאם יתכן שתופעה תעבור ללא טיפול. כמו כן רציתי לשאול האם יתכן שזו אחת התופעות של גיל המעבר? ברור לי שהרגשה כזו יכולה להעיד על מגוון של מחלות שחלקם קשות. אבל מה שפחות ידוע לי הסכוי שזה פשוט דבר שבא והולך.

נירית שלום ותודה על שאלתך. כל האפשרויות שהעלית נכונות ויתכן שאם מדובר במחלה ויראלית, התסמינים יעלמו מעצמם אם כי חודשיים הם קצת יותר מידי מכדי להתעלם. הייתי פונה לבדיקה רפואית רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי