שתן

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

24/07/2004 | 01:57 | מאת: דון

אני מזה שנתיים ללא מחזור , לא מקבלת הורמונים, לאחרונה יש תכיפות ודחיפות במתן שתן, בדיקות שתן לכללית ותרבית תקינות , אין לי הפרשות, הרופא אמר שזה מחוסר אסטרוגן השלפוחית נהיתה רגישה יותר ונתן לי נוביטרופן בלי שעשה אולטרסאונד בטן . האם צריך לעשותו או אולי גינקולוגי או שנהם ,?? תודה

דון שלום ותודה על שאלתך. שוה לבדוק אותך גינקולוגית ולרוב (לא תמיד) אולטראסאונד הינו חלק מהבדיקה. לפי ההתרשמות יתכן צורך באולטראסאונד של השלפוחית אלם ללא בדיקה שלך, לא ניתן לקבוע זאת בודאות. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי