בהקשר ל-GH

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

11/07/2004 | 18:16 | מאת: אורי ותמר

בעקבות מבחן בגריאטריה * מהו המנגנון הביוכימי המדוייק של מעבר GH בגוף (לאיזה חלבונים הוא נקשר בגוף ולאיזה חלבונים הוא נקשר בתוך התא) * כיצד משפיע IGF-1 על כניסת ההורמון לתאים. * מה הם היונים המשפיעים על כניסת חלבונים אלו לתאים (נתרן/סידן)

אורי ותמר שלום. הפורום הינו פורום לקהל ואינו מיועד לשיעורי אנדוקרינולוגיה פרטיים. אני משוכנע שאתם קוראים אנגלית ועליכם פשוט להציץ בפרק המתאים בספר הלימוד. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי