בדיקות- הורמונים -וכו.

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

09/07/2004 | 15:41 | מאת: שרית

אני בת 54 לקחתי הורמון חליפי בכדורים לפי עצת הרופא המטפל והפסקתי לאחר שהיתה לו השפעה על לחץ הדם.הרופא המליץ לקבל את ההורמון במדבקות. לפני תחילת הטיפול החדש עברתי סבב של בדיקות. הבדיקות היו תקינות מלבד חריגה ב-Phosphore (B) (PO4)בתוצאה של 4.9 (גבול עליון 4.5 ). מה המשמעות?

שרית שלום ותודה על שאלתך. יתכן מאד שאין לתוצאה החריגה כל משמעות קלינית אולם יש לעבור על כל הבדיקות שלך ורק לאחר מכן ניתן לענות לך על כך. פני ליעוץ פרטני. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי