פטישים בראש

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

09/07/2004 | 12:44 | מאת: עדנה

שלום, אני לא בטוחה שזה הפורום המתאים, אבל אנסה. אני אישה בת 60, בדרך כלל בריאה. בזמן האחרון התחלתי לסבול מדי פעם מתחושה של "דפיקות" של כלי הדם בראש, בעיקר בצד ימין. אני סובלת מלחץ דם גבוה, ואף התחלתי לקחת כדורים להורדתו. רופא המשפחה טען שזה פסיכוסומטי, אך אני מוטרדת וחוששת שיש קשר ללחץ הדם. אודה על תשובתכם!!

עדנה שלום ותודה על שאלתך. נראה לי שקודם יש לאזן את לחץ דמך. אם הוא מאוזן והבעיה עדיין קיימת, הייתי מתייעץ עם נוירולוג. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי