גלי חום

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

08/07/2004 | 09:56 | מאת: רויטל

שלום רב, אני חולת סרטן לשעבר, חליתי בלימפומה בגיל 19. מאז הטיפולים הכימותרפיים יש לי גלי חום, בזמנו אף נאמר לי שעברתי את גיל המעבר והתחלתי לקחת הורמונים לנשים אחרי גיל המעבר. לפני כשנתיים, שחלות שלי חזרו לתפקד בצורה מינימלית והרופא שלי המליץ להפסיק את ההורמונים ולעבור לגלולות למניעת הריון. מאז, אני סובלת מגלי חום כל הזמן. החלפתי כבר כמה גלולות ואף אחת מהן לא הצליחה להעלים את גלי החום. הייתי רוצה לדעת אם יש טיפול שמוכר אצלכם לנושא הזה או כדורים שיכולים לעזור. כיום אני בת 26 ואני לא רוצה לדמיין חיים שלמים עם גלי חום. בתודה מראש.

רויטל שלום ותודה על שאלתך. את זקוקה ליעוץ פרטני ואישי. אני מניח שניתן לפתור את הבעיה אך ללא בדיקה והערכה אישית לא ניתן לענות לך באופן מוסמך. רפואה שלמה דר' זלוצובר

13/07/2004 | 20:08 | מאת: רויטל

תודה על התגובה :) אם תוכל לתת לי שם של רופא או מטפל שדרכו אוכל לקבל יעוץ, אני אשמח. אני מטופלת במחלה הגניקולוגית בתל השומר אבל שם לא יודעים איך לפתור את בעיית גלי החום. בתודה, רויטל.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי