מלזמה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

07/07/2004 | 09:27 | מאת: מיה

יש לי כתמים חומים בעיקבות שימוש בגלולות וזריקות הורמונים הפסקתי את השימוש בהם לפני כשנה אך המחזור החודשי עדיין לא סדיר האם יש טיפול מתאים לפתרון בעית הכתמים באמצעות טיפול הורמונאלי מתאים כל שאר טיפולי העור לא עזרו והכתמים מכסים את פניי אשמח לקבל תשובה תודה מראש

מיה שלום ותודה על שאלתך. עלייך להימנע משמש במידת האפשר. אין למיטב ידיעתי טיפול הורמונלי שיפתור את הבעיה ועלייך להתייעץ עם רופא עור. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי