תרופה חלופית לאקטיבל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

29/06/2004 | 23:41 | מאת: רחלה

אני בת 60. בגיל 50 קבלתי הורמונים ונטלתי למשך כשנתיים. מחשש לסרטן השד חדלתי. לאחרונה חלו אצלי שינויים קיצוניים במצבי הרוח והרופא נתן לי אקטיבל. שוב, מפחד הסרטן פניתי לרוקחת והיא נתנה לי תחליף הנקרא סויה ויט. אבקש חוות דעתך.

רחלה שלום ותודה על שאלתך. הייתי שב לרופא ואולי אפילו רופא משפחה ולאו דוקא רופא נשים, להתאמת טיפול ובודאי אם יש לך השגות (אף שהן לגיטימיות) עליו. איני משוכנע שהרוקח/ת צריך להיות מקור הפתרון בכלל ובמקרה זה בפרט. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי