גיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

21/06/2004 | 23:00 | מאת: חגית

אני בת 50. ווסת אחרונה ינואר 2004. האם יש סיכוי לקבלת ווסת או שנכנסתי לגיל המעבר? אינני מרגישה תופעות של גיל המעבר.

חגית שלום ותודה על שאלתך. יתכן מאד שנכנסת לגיל מעבר אם כי יש סיכוי (לא גבוה) שהוסת ישוב לפעמים בודדות. ניתן לבצע בדיקות הורמונליות אם כי גם פרופיל הורמונלי המצביע על מנופאוזה אינו סופי. לאחר שנה שהוסת אינו מופיע ניתן להסיק שאת ככל הנראה בגיל מעבר ונהדר שאין לך תסמינים. רפואה שלמה דר' זלוצובר

24/06/2004 | 22:04 | מאת: חגית

חן חן על תשובתך דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי