גברים בכיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

21/06/2004 | 18:30 | מאת: אנג'י

איך מתמודדים מן הצד הנשי בתופעות גיל המעבר אצל גברים? ואיך אפשר לתמוך ולעזור מבלי לתת לצד השני הרגשת מיסכנות? האם יש הדגשים מיוחדים שיש לקחת בחשבון, לאור העובדה שהפרש הגילים הוא 11 שנה? איך מתמודדים מן הצד השני מבלי לפגוע ולהפגע?

אנג'י שלום ותודה על שאלתך. איני מומחה לפסיכולוגיה אולם סבלנות והבניה תמיד יעזרו. חשוב להדגיש עם זאת שניתן לטפל בגברים הללו ולהקל עליהם תרופתית. כדאי לפנות ל רופא המשפחה ולאנדוקרינולוג. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי