לא מספיק 35 שנה מחזור?!?!?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

14/06/2004 | 12:38 | מאת: אופירה

באמת הגזמה לאחר שסוף סוף התפטרנו מהמחזור אז הגיעו גלי החום ונדודי השינה לא לחינם הגברים אומרים בתפילה "ברוך שלא עשני אישה".... אבל זה היה סתםםםם -שמחה שאני אישה ולא אתחלף עם אף גבר. אני בת 52 וסובלת מתופעות גיל המעבר. אני שוהה כעת באנגליה ושאלתי האם ידועה לך ד"ר תרופה הימאופטית שאפשר להשיגה באנגליה וגם כמובן עוזרת. תודה

אופירה שלום ותודה על שאלתך. איני מתמצא ברפואה אלטרנטיבית עד כדי ידע בתרופות הומיאופטיות. פני להומיאופט מקצועי. כל טוב דר' זלוצובר

16/06/2004 | 00:58 | מאת: אופירה

מצטערת לא התנסחתי נכון התכוונתי לתרופה טבעית. שמשווקת באנגליה.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי