גלי חום והומיאופתיה קלאסית

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

13/06/2004 | 14:40 | מאת: הניה סימון

אני נטורופטית והומיאופתית קלאסית. בתחילה עסקתי בנטורופתיה ועכשיו בהומיאופתיה. יש לי שתי פציינטיות שנרפאו מגלי החום שלהם על ידי לקיחה של תרופה הומיאופתית המתאימה להן. רציתי רק לידע אתכם. כל טוב הניה סימון

הניה שלום ותודה על פנייתך. אני שמח לשמוע אולם חובה עלי לציין שנסיוני לא היה טוב בתחום, אולי עקב בחירה לא נכונה של המטפלים/ות ו/או המטופלות. כל טוב דר' זלוצובר

16/06/2004 | 00:00 | מאת: רזי

אם מישהי מאזור חיפה אני מוכנה להמליץ על הומאופת מצוין שעזר לי מאד עם גלי החום אני מטופת אצלו שלוש שנים אבל בכל זאת צריכה להוסיף תרופת הרגעה

24/06/2004 | 18:04 | מאת: יעל

תגידי, הומאופטיה קלאסית מתאימה גם לטיפול בדכאון ?

30/06/2004 | 23:05 | מאת: מיכל

אני לא בגיל המעבר אני רק בת24 ואני סובלת שנים (מגיל 17 לערך) מגלי חום מלווים בהסמקה קשה האם ניתן לשייך תרופה כל שהיא למרות שלא מדובר בגיל המעבר?

מיכל שלום ותודה על שאלתך. יתכנו סיבות אנדוקריניות לתופעה אותה את מציינת. פני ליעוץ אנדוקריני. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי