אלצהיימר (?)

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

13/06/2004 | 11:51 | מאת: מודאג

שלום. אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לשאול את השאלה שלי, אבל לא מצאתי שום פורום אחר... זה הפורום שנראה לי הכי קרוב לתחום, אני מקווה מאוד ששאלתי תענה ואם לא- אז לפחות שאני אופנה לפורום מתאים... השאלה שלי היא פשוטה: האים אלצהיימר היא מחלה תורשתית? ואם כן, האים זה דומיננטי/רצסיבי/ בתאחיזה למין וכו'? תודה

מודאג שלום ותודה על שאלתך. הפורום הנכון לשאלות בתחום הינו פורום נוירולוגיה. בכל אופן, יש שכיחות יתר משפחתית באלצהיימר אולם למיטב ידיעתי אין תבנית תורשה ברורה כגון אלו שהזכרת. כל טוב דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי