גיל המעבר בעקבות טיפול הורמונלי בסרטן השד

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

07/06/2004 | 00:09 | מאת: יעל

אני בת 40 מטופלת כשנה בטמוקסיפן ובזולדקס בעקבות סרטן השד התופעות הבולטות ביותר בהן אני נתקלת ואשר מפריעות לי לחיי השגרה הן גלי החום והזעות הלילה אני משתדלת לאכול בריא ומאוזן ועושה הרבה ספורט האם יש איזשהו תחליף שמותר לי לקחת, אולי משהו טבעי?

יעל שלום ותודה על שאלתך. נראה שכן אולם את זקוקה במקרה כזה ליעוץ פרטני. אני מקיים מרפאה מתמחה בנושא יחד עם האונקולוגים שלנו ואת מוזמנת ליעוץ. רפואה שלמה דר' זלוצובר

08/06/2004 | 22:31 | מאת: יעל

תודה, בהחלט אנסה לעשות זאת

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי