הורמונים/ מחזור וכו.

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

07/11/2002 | 21:24 | מאת: שרית

אני בת 53 . כבר כשנה שנתיים המחזור אינו סדיר.מצד שני החלו להופיע תופעות של גלי חום,עצבנות והפרעות שינה. בחצי השנה האחרונה לא הופיע המחזור ורופא הנשים שלי הציע טיפול הורמונלי ע"י TRISEQUENS .אחרי 25 כדורים (מתוך ה-28 ) קיבלתי מחזור "כבד".שאלתי: האם התופעה נורמלית? מה לעשות עם יתר הכדורים? האם להמשיך בנטילת ההורמונים? אציין גם שגלי החום פסקו.

09/11/2002 | 19:02 | מאת: ד"ר משה זלוצובר

שרית שלום ותודה על שאלתך. התופעה כעיקרון "נורמלית" ורצוי כמובן להתיעץ עם הרופא שהמליץ על הטיפול. בברכת רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי