דואביב ועיבוי רירית הרחם

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

17/04/2024 | 18:30 | מאת: רונית י

שלום ד״ר, מאחר ולקחתי מספר טיפולים לגיל מעבר הוחלט על דואביב לוקחת כבר כ5 שבועות וכבר נוצר עיבוי ברירית של הרחם מ4 מ״מ לפני טיפול ל8 מ״מ רופאים שהלכתי אליהם לא רוצים להחליף טיפול אומרים שאנסה עוד חודש חודשיים ובנוסף גם היה דימום כבר פעמיים של כמה ימים האם להמשיך את הטיפול שבנתיים גורם נזק? רונית,

רונית שלום אני לא יכול לענות על שאלה היפותטית בלי לדעת את העובדות כאשורן כשרופאים שבדקו אותך ובטח מכירים את מצבך טוב ממני כבר ענו. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי