דימומים לא מפסיקים 3 שבועות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

07/04/2024 | 13:46 | מאת: אלינה

שלום, אשמח להסבר. בת 52. מקבלת מחזור כול 23 יום. בחודש שעבר מחזור הגיע ביום 44 . היה חלש שבוע, אחרי זה רגיל אחרי 17 יום פניתי לרופא. קיבלתי 3 כדורים *3 ל 5 ימים כדי להרגיע דימום (hexakapron0) וגם progyluton21 כדי לסדר מחזור. שבוע מקבלת תרופות. ביום שישי דימומים כמעט הפסיקו. והיום הכול התחיל מחדש...... רופא לקח לי בדיקת פפל. מאוד לחוצה וגם מפוחדת. אשמח לקבל הסבר. שבוע מבורך

אלינה שלום ותודה על שאלתך. אני לא בדקתי ולא טיפלתי בך. לא רואה את ממצאי הבדיקות. היית אצל רופא שטיפל בך. תשאלי אותו מה מצא ולמה הטיפול. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי