ציסטה מורכבת בשחלה ורירית רחם עבה ולא סדירה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

25/03/2024 | 16:03 | מאת: לימור

בת 51 ליפני כחודש התגלתה לי ציסטה מורכבת בשחלה גודל הציסטה 32*41 מ"מ שאר הממצאים היו תקינים לחלוטין אך פתאום שלושה שבועות אחרי התחיל דימום אחרי 11 חודשים ללא מחזור רירית הרחם מעובה 7 מ"מ ולא סדירה היתה 8.5 וירדה במקצת כמובן שהנושא מאוד מטריד ומדיר שינה, הופנתי כמובן לבדיקות. היתכן ששינויים הורמונלים וחוסר איזון הם אלו שגורמים לממצא שכזה ברירית הרחם כמובן שאעשה את כל הבדיקות הנדרשות אבל עד אז ממש אשמח לשמוע חוות דעת

26/03/2024 | 16:38 | מאת: לימור

בהמשך לנאמר, בדיקות למרקרים בדם שנשלחתי לעשות יצאו תקינות

לימור שלום ותודה על שאלתך. עיבוי רירית רחם היא לחלוטין מסיבות הורמונליות. הסיבה לשינויים צריכה להתברר. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי