הורמונים וגיל מעבר כירורגי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

16/03/2024 | 10:35 | מאת: לימור

שלום, בת 45, עברתי כריתת טפולות לפני שלושה חודשים בעקבות BRCA1. לקחתי במשך שלושה חודשים פמוסטון, מרגישה שהוא לא מדוייק לי, בעיקר מרגישה ירידה קוגניטיבית ( זיכרון, בלבול, ערפול מוחי) וזה מדאיג אותי מאד. הרופא ממליץ לעבור לדואביב ואני מתלבטת כי חושבת שאני פשוט צריכה להגדיל מינון של אסטרוגן. האם לדעתך מדובר בעניין של מינון או עניין של סוג ההורמון?

לימור שלום ותודה על שאלתך. זאת שאלה אישית המחייבת מפגש אישי להחלטה. אין שום נתונים אוביקטיביים שיעזרו בדלימה. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי