קבלת הורמון במינון נמוך

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

19/02/2024 | 22:27 | מאת: חן

בת 44 בגיל 41 פסק חי המחזור עשיתי את כל הבדיקות שמראה שאני בגיל המעבר הומלץ לקחת הורמון במינון נמוך רציתי לברר עד כמה זה מומלץ ומה התסמינים שאניצריכה לשים לב אליהם

חן שלום ותודה על שאלתך. טיפול הורמונלי בגילך הוא בדיוק טיפול הורמונלי חילופי למה שהשחלות לא מייצרות למעשה ואמור לשמור על בריאות כלי הדם והעצמות. מומלץ לפי הנחיות- לא בהכרח מינון נמוך כי בגילך רמת הורמוני המין לא אמורה להיות נמוכה... בברכה דר' זלוצובר מאד.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי