מה זה יכול להיות???

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

14/02/2024 | 14:19 | מאת: גילה

אני בת 46 עם וסת סדירה. לא לוקחת גלולות או הורמונים משום סוג. בחודשיים האחרונים תופעה מוזרה - אני רואה דימום קל אם אני מצמידה נייר טואלט לנרתיק ורק בשעות הבוקר.(סביבות 10 בבוקר) בשאר שעות היום הנייר יצא נקי אם אני לא אשים את נייר הטואלט אלא רק תחתון רגיל לא אראה שום סימן, התחתון ישאר נקי. אם אני אעביר נייר טואלט על הפות גם שם ההפרשה תצא נקייה לחלוטין. אני רואה את ההפרשות האדומות רק אם אני מצמידה נייר טואלט לבן לפתח הנרתיק ומסתובבת איתו כמה שעות ....מה זה יכול להיות? אני מפחדת אין לי כאבים או סימנים אחרים. חשוב לציין שלפני 9 חודשים בערך עשיתי פאפ תקין ,קולפוסקופיה תקינה וכן אולטראסאונד וגינלי תקין. האם יכול להיות קשור לגיל המעבר? זה כבר חודשיים ככה ממש כל יום ללא הפסקה יש לי תור בשבוע הבא רק צריכה הרגעה

גילה שלום ותודה על שאלתך. את צריכה בדיקה גניקולוגית עדכנית. בברכה דר' זלוצובר.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי