משהו מוזר עובר עליי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

13/02/2024 | 09:21 | מאת: טל

בוקר טוב בת 45 עד כמה מחזור סדיר כל 27 יום (לעיתים מקסים ביומיים/מאחר ביומיים). בחודש האחרון קיבלתי ווסת תקינה שלאחריה הייתי נקיה 4 ימים ואז התחילו שוב הפרשות חומות/דמיות ממש קצת על התחתונית במהלך היום בלבד עשיתי פאפ+Hpv לפני כחודש שיצאו תקינים. בדיקת צוואר הרחם תקינה + אולטרסאונד תקין. יש לציין שאני מרגישה גודש בשדיים כמו לפני הווסת בטן מעט נפוחה ותיאבון כמו לפני ווסת ( ואני בכלל צריכה לקבל עוד שבוע ) איך ממשיכים מכאן?יש לציין שנתקלתי בתופעה רק החודש עד כה הכל היה תקין אציין גם שבחודש שעבר הייתי עם קורונה לא יודעת אם יש קשר תודה מראש

טל שלום ותודה על שאלתך. צריך לבדוק אותך ואולי להוסיף בדיקות דם ע"מ להבין מה הסיבה. ממשיכים כרגיל בינתיים. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי