האם אחו סימני גיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

02/02/2024 | 12:10 | מאת: שירה

רציתי לשאול , הנני בת 48 , בשנה אחרונה פתאום המחזור בסדר פתאום איחור של שבועיים וחצי -, שלושה ואחריי איחור כזה סדר גודל של 2-3 מחזורים בסדר גג הבדל של כמה ימיים ואז שוב פעם ואז שוב , ומחזורים מוזרים פתאום בסדר ופתאום בחלקם אחריי שנגמר פתאום סתם ככה הפרשןץות חומות באמצע לפעמים , האם זה התחלה של תסמונת התחלה של תסמיני גל המעבר? אני בביקורת חשבתימשכדורים כלשהם עשו בלאגן אבל רואה שממשיך.

שירה שלום ותודה על שאלתך. יתכן ואת בפרימנופאוזה- טרום מנופאוזה ואי סדירות וסת תמונה אופיינית. בברכה דר' זלוצובר.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי