הורמונים לאחר כריתת רחם ושחלות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

27/01/2024 | 23:00 | מאת: גנית

כריתת רחם וטפולות(הכל שפיר)לבת 60. מה קורה עם ההורמונים? האשה מרגישה שדיים כבדים ומלאים,בטן אגנית נפוחה וכאילו עודף הורמונים נשיים בגוף. מאין הם באים? האם יש חשד לגידול בהיפופיזה( או בכלל במוח)? אודה לתשובה מסבירה ולא רק להמלצה ללכת לרופא. תודה רבה

גנית שלום ותודה על שאלתך. התלונות אכן מוזרות אם לא מטופלת בטיפול הורמונלי או תרופות אחרות ואכן חייבת הערכת רופא ובדיקות מעבדה. לא ניתן לפרט כאן מעבר לכך והפורום לא מיועד לכך. בברכה דר' זלוצובר מה יכולמ להיות

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי