הפרעות קצב לב ולוויאל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

13/01/2024 | 23:17 | מאת: חלי

היי. לוקחת כשנה וחצי לוויאל, לפני כחצי שנה התחילו לי הפרעות קצב לב ( פעימה חסרה). באקו לב במאמץ נמצא שההפרעה אינה בחדרי הלב, והקרדיולוג ציין כי יתכן וההורמון לוויאל גורם להפרעה. ( בדיקות אנדו תקינות) האם זה יתכן? ומה ניתן לעשות כדי לשלול? האם הפסקה למספר חודשים תשקף האם ההורמון הוא המקור לבעיה?

חלי שלום ותודה על שאלתך. ספק אם זה הגורם. יש לשוב לרופא/ה המטפל/ת ולחשוב על נסיון לשינוי טיפול? הפסקה? בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי