תוצאות בדיקות פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

10/12/2023 | 18:24 | מאת: שרון

בת 49. בשנה האחרונה מחזור לא סדיר. לעיתים כל שבועיים וחצי ולעיתים כל 40 יום. בחודשיים האחרונים יש דימומים (העצמות) לפני המחזור וגם אחריו. בדיקת אולטרסאונד תקינה. תוצאות פרופיל הורמונלי: Fsh 44.6 Lh 11.7 E2 106 פרוגסטרון קטן מ 0.8 מה משמעות התוצאות?

10/12/2023 | 21:56 | מאת: שרון פרי

שכחתי לציין שבבדיקת האולטרסאונד רירית הרחם היתה דקה מאוד

שרון שלום ותודה על שאלתך. הבדיקה נראיית תקינה ומתאימה לתיאור אך לכל בדיקה ישי משמעות בקונטקט הקליני בה נלקחה וישנ לשוב לרופא/ה המטפל/ת בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי