דימום במעבר לאסטרופם

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

26/11/2023 | 13:26 | מאת: רונית

שלום ד״ר, האם במעבר מפומסטון (שכמעט גמרתי חבילה נשארו 2 כדורים אפורים)לאסטרופם 2 מ״ג + אוטרוגסטן 100 מ״ג לוקחת משניהם כדור כל יום עד עכשיו סה״כ 3 כדורים מהאסטרו כנל גם אוטרוגסטן וכבר יש דימום האם זה יכול להיות??? כי רק התחלתי לקחת או שזה מהפומסטון (1/10) בכלל ששמה גמרתי כמעט את כל החבילה וישר התחלתי בטיפול חדש קצת חוששת

רונית שלום ותודה על שאלתך. הדימום נובע מהפסקת טיפול קודם שמביא וסת בסוף כל חפיסה. אין שום בעיה בכך בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי