אסטרוג'ל- חורג מהשקע בסרגל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

25/11/2023 | 19:31 | מאת: נגה

ד"ר זלוצובר שלום, כשאני שמה את הג'ל בסרגל, הוא בולט הרבה מעבר לשקע בתוך הסרגל. וכל פעם הוא בולט בגובה אחר. כך שהמינון לא חזרתי. האם ליישר את כל הג'ל שחורג מעבר לשקע שבתוך הסרגל ? אני יכולה טכנית ליישר, למשל עם משהו כמו מרית (לקקן) של עוגות.

נגה שלום ותודה על שאלתך בסה"כ זה די מדויק אם עושים משיכה אחת. גם טיפול פומי לא ממש נספג כל יום בדיוק אותו דבר. המקום היחידי שמדויק לחלוטין הוא זריקות. כאן אין ממש צורך בדיוק מירבי בברכה דר' זלוצובר. דוה על שזאלתף

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי