נשירת שיער הורמונלית

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

16/09/2023 | 23:39 | מאת: שירלי

שלום רב אני מקווה שתוכל לעזור לי. לפני כשנה התחילה לי נשירת שיער נוראית ( בת 52 כיום)היה לי מחזור מדי חודש והתחלתי לקחת פרוגילוטון. הנשירה פסקה לאחר חודש. אבל היו לי מיגרנות נוראיות והפסקתי לקחת.המחזור חזר טבעי והנשירה חזרה. לקחתי שוב פרוגילוטון למשך חודשיים והנשירה הפעם לא פסקה. ניגשתי לרופא שיתן לי הורמונים אחרים ונתן לי נובופם. לאחר החפיסה השניה קבלתי את המחזור. כרגע אני באמצע החפיסה השלישית והנשירה לא פסקה. התור לרופא הוא עוד חודש. אני מיואשת ומאבדת כמויות של שיער. (עשיתי בדיקות דם והכל בסדר). זה ברור שהנשירה היא הורמונלית . מה אתה יכול לייעץ לי, איזה כדורים לקחת??

שירלי שלום ותודה על שאלתך. את צריכה יעוץ פרטני. הפורום לא מיועד להמלצות טיפוליות ספציפיות כשאין מידע על הרקע הרפואי שלך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי