גלי חום ונטילת כדורי ליויאל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

17/08/2023 | 11:56 | מאת: פ.א

בת 49, לוקחת כדורי ליויאל מזה כמה חודשים עקב גלי חום, הכדורים אכן עזרו אבל בחודש האחרון שוב חזרו גלי החום, נאמר לי שצריך לקחת אותם כל יום באותה שעה, האם בגלל שלא תמיד יוצא לי בדיוק באותה שעה לקחת, פגה ההשפעה? עקב הסטוריה משפחתית של סרטן השד אלה הכדורים היחידים שאני יכולה לקחת.

פ.א. שלום ותודה על שאלתך לא ברור לי על מה מבוססת האמירה שרק ליביאל מותר לנשים עם הסטוריה משפחתית של סרטן שד... הסיבה לירידה ביעילות הטיפול אינה ככל הנראה אי נטילה באותה שעה בברכה דר' זלוצובר

21/08/2023 | 09:11 | מאת: פ.א

תודה על תשובתך שכחתי לציין שלפני כן ניסיתי גם מדבקות אוורל קונטי שלא עזרו וגם כדורים אחרים במסגרת מה שאפשרי מבחינת הורמונים. יש לך המלצה מה עוד אפשר לקחת כדי שיסייע ולמה פגה השפעה של כדורים

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי